Galerija Klovićevi dvori (u daljnjem tekstu Galerija Klovićevi dvori) poštuje Vašu privatnost i temelji svoju internetsku stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskoj stranici  https://www.gkd.hr (u nastavku: internetska stranica).
Korištenjem ovim internetskim stranicama suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi, te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju. 
Ako pak želite promijeniti postavke kolačića, to možete učiniti. 

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održali funkcionalnost internetske stranice i omogućili usluge koje korisnici traže, Galerija Klovićevi dvori na ovoj internetskoj stranici može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetske stranice moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj.
Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.
Galerija Klovićevi dvori prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Galerija Klovićevi dvori prikuplja podatke o klijentu i izvan ove internetske stranice, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost klijenta i u svrhe navedene u tim obrascima.
Prikupljene podatke, kao i podatke koje smo saznali na osnovi pružanja usluga klijentima Galerija Klovićevi dvori obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja internetske stranice i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružila informacije o uslugama koje možete koristiti. Galerija Klovićevi dvori može koristiti navedene podatke kako bi vam pružila učinkovitiju korisničku uslugu, olakšala korištenje internetskom stranicom uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetske stranice vašim osobnim sklonostima i interesima.

Ovime vas Galerija Klovićevi dvori ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na internetskoj stranici primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.
Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.
Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetske stranice i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).
Internetska stranica koriste tehničke (obvezne), performansne (neobavezne)  i marketinške (neobavezne) kolačiće.  

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih promijeniti :

POSTAVKE KOLAČIĆA


Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internetske stranice i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Galerija Klovićevi dvori zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijeli nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Galerija Klovićevi dvori na svojoj internetskoj stranici štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Galerija Klovićevi dvori će rado primiti vaše komentare, sugestije i primjedbe u vezi s ovom Izjavom. Možete nam se obratiti na: info@gkd.hr