Suradnja HŽ Putničkog prijevoza i Galerije Klovićevi dvori

Temeljem Ugovora o poslovnoj suradnji između HŽ Putničkog prijevoza i Galerije Klovićevi dvori u Zagrebu, od 1. ožujka 2015. u 0.01 sat do 29. veljače 2016. do 24.00 sata, odobrava se popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu, sukladno važećem voznom redu.

Popust se može koristiti od 1. ožujka 2015. do 29. veljače 2016. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Zagreb GK  i natrag. Popust se ne može primijeniti na udaljenostima kraćim od 25 kilometara.

Osnovu za popust predstavlja prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom Galerije Klovićevi dvori s datumom unutar roka valjanosti prijevozne karte, a koja se u povratku mora pokazati vlakopratnom osoblju u vlaku. U slučaju da posjetitelj prilikom putovanja u povratku ne može pokazati ovjerenu prijevoznu kartu, vlakopratitelj će tom putniku naplatiti razliku do pune prijevozne cijene za dotičnu relaciju, uključujući i propisani tarifni dodatak.

Putnici s tako ispostavljenim prijevoznim kartama za vlak, uz predočenje istih na ulazu u Galeriju Klovićevi dvori, ostvarit će pravo na kupnju ulaznice po cijeni povoljnijoj za 30 – 50% u odnosu na redovnu cijenu (cijena ulaznice za umirovljenike i učenike).

Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani  za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do Zagreb GK i natrag.

Napomena:* za organizirani prijevoz skupina primjenjuju se posebni popusti (putovanja po posebnom odobrenju) koji uz određene uvjete mogu iznositi i do 75%o. Više u rubrici ponude na www.hzpp.hr

putnicki logo-mali