STREET ART 2.0 radionice

Za djecu subotom od 11 do 12:30 h

Za odrasle četvrtkom od 17:30 do 19 h

Za školske grupe i vrtiće po dogovoru na e-mail: artionica@gkd.hr

Pixel art radionica – Želite li kreirati svoju pikseliziranu sliku, dođite na Pixel Artionicu! Ujedno ćete dobiti odgovore na pitanja što je to piksel i kakve on veze ima s umjetnošću.

Slikanje šablonama – Na radionici ćete naučiti kako izrađivati i koristiti šablone, koje još zovemo matrica ili uzorak. S njima možete multiplicirati svako slovo ili oblik dokle god se matrica ne istroši ili potrga, a možda i dosadi. Pripremite se za grupnu radionicu!

Sticker art radionica – Stickeri su vrsta etiketa: tiskane ili crtane na komadu papira ili plastike s ljepilom na jednoj strani. One se mogu koristiti za ukras, ovisno o situaciji. Dolaze u mnogo različitih oblika, veličina i boja, a možemo ih nalijepiti na stvari kao što su mobiteli, u dječjim sobama, na papiru, pernicama, bilježnicama itd.

Radionica tegova – „Tag“ je naziv koji se koristi za obilježavanje natpisa imena street-art umjetnika, to je njegov personalizirani potpis, njegov znak prepoznavanja. Dođite i stvorite svoj jedinstveni potpis!