Cro A Porter: Batiste presents Budoir 15th birthday

KLOVIĆEVI DVORI ZA NASTAVAK SPEKTAKULARNOG CRO-A-PORTER MODNOG PUTOVANJA

Nakon revija na karting stazi zagrebačkog Velesajma, najveća modna manifestacija Cro-a-Porter svoju modnu avanturu nastavlja 20.travnja u čarobnoj galeriji Klovićevih dvora

Kada slavite modni jubilej i petnaest godina nadahnutog modnog stvaranja, onda je Cro-a-Porter najveći izazov i najbolja pozornica da pokažete svu raskoš svog stvaranja i talenta.  A upravo će modni atelijer Budoir na prestižnoj lokaciji Klovićevih dvora, 20. travnja 2016. u 19:30 godine predstaviti svoju slavljeničku kolekciju. Sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević svoje modno putovanje započele su upravo na Cro-a-Porteru te od tada ne miruju i nema kraja njihovoj kreativnoj modnoj čaroliji koju već dugi niz godina pokazuju svojim bajkovitim haljinama.

Iako vjerne svom prepoznatljivom modnom rukopisu kojim su stvorile jedinstven i prepoznatljiv domaći modni brend, svakoj novoj kolekciji dizajnerice dodaju nove elemente. Ovoga puta to su originalni printevi implementirani u couture kolekciju, koja čini minuciozan spoj novih i već prepoznatljivih elemenata za Boudoir estetiku. Slojevitost nježnih tekstura tila, ručno izrađenih ruža koje padaju u slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija, bajkovita su maštarija urbanih princeza koje mogu živjeti svoje snove u odjeći ovog poznatog branda.

Modni atelijer Budoir stvara i sezonske kampanje u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, čiji će presjek rada proteklih 10 godina biti prikazan na jedinstvenoj izložbi koju će gosti Cro-a-Portera, ali i svi posjetitelji moći razgledati od 20. – 24. travnja u Klovićevim dvorima.

„Izuzetno smo ponosni što su Klovićevi dvori, kao hram kulture i umjetnosti, odabrali upravo Cro- a-Porter kao projekt koji zaslužuje prikazati kolekcije svojih dizajnera u prostorima ove povijesno važne zagrebačke galerije. Tijekom petnaest godina postojanja, projekt Cro-a-Porter iznjedrio je mnoge inovativne lokacije i koncepte kojima smo se trudili uvijek iznova zadiviti publiku, a upravo suradnjom s Klovićevim dvorima cjelokupni projekt dobiva potvrdu svoje kvalitete i visokog umjetničkog standarda. Beskrajno smo zahvalni na ovoj suradnji i povjerenju koje nam je ukazano njome. Ovo je potvrda našeg neumornog rada koji nikada nije kompromitirao svoje ciljeve i standarde te je iza sebe okupljao isključivo dizajnere koji svojim radom zadovoljavaju kriterije projekta” rekao je Viktor Drago, umjetnički direktor i začetnik Cro-a-portera.