Zastani – Međunarodni mjesec Borbe protiv raka dojke

bilbard 1009Udruga SVE za NJU i Galerija Klovićevi dvori uz podršku Grada Zagreba organiziraju u povodom Međunarodnog mjeseca Borbe protiv raka dojke izložbu instalacije umjetnice Andreje Hojnik Fišić. Otvorenje izložbe je 30. rujna u 19 sati. Cilj projekta Zastani je podsjećanje na važnost preventivnih pregleda i pružanje psihosocijalne podrške oboljelima. Svaki posjetitelj će moći na posebnom platnu ostaviti svoju poruku podrške ženama koje se bore s rakom dojke. Idejna začetnica projekta je autorica Andreja Hojnik Fišić koja veličinom instalacije simbolično ukazuje na veličinu problema.

Grupa Meritas daruje koncert kao svoj doprinos. Koncert će se održati u Atriju Galerije Klovićevi dvori odmah nakon otvorenja izložbe.

Ulaz je slobodan. Podržite prevenciju i uživajte u izložbi i konceru!

SVE za NJU će kao dio projekta održati javnozdravstvenu akciju Zastani na Cvjetnom trgu 15. listopada. Građani će se moći savjetovati o prevenciji i na različite načine podržati borbu protiv raka i rad Udruge i Centra za psihološku pomoć oboljelim ženama i njihovim obiteljima.

Projekt su pomogli realizirati tvrtka Yamamay, FDM tekstil, Pfizer, Rddigital i Dizajn Cafe.