Likovne radionice za djecu i odrasle sa Rony Orenom

LIKOVNA RADIONICA ZA DJECU I ODRASLE

U subotu, 12. 11. 2016. s početkom u 11 sati; predavaonica GKD

Radionice su besplatne!!!

Zahvaljujući suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael iz Zagreba Galerija Klovićevi dvori predstavlja izložbu ilustracija dječjih knjiga objavljenih u Izraelu između 1948. i 2014. godine. Izložba se održava u foajeu galerije do 20. 11. 2016.

Kao popratni program izložbe ilustracija s radošću najavljujemo radionicu za najmlađe:  TAJNE PLASTELINA – DIVLJE ŽIVOTINJE

Riječ je o upoznavanju metode izrade divljih životinja (i drugih vrstaJ) od plastelina, zahvaljujući svjetski poznatom ilustratoru i animatoru Ronyju Orenu.

Autor će osobno prisustvovati radionici i svoju metodu rada prenijeti najmlađima.  Istodobno, predstavit ćemo djeci i roditeljima autorovu knjigu „Divlje životinje“, prvu iz serije „Tajne plastelina“ prevedenu na hrvatski jezik u nakladi „Planetopije“ iz Zagreba.

Uz to, odraslima (18 +)  Rony Oren namijenio je predstavljanje svojih animiranih filmova uz neobavezno druženje s umjetnicima, animatorima i ilustratorima. Projekcija će se održati u istome prostoru kao i likovna radionica.

O autoru:

clipboard02

 

 

 

 

 

 

 

Preporučeni linkovi: http://www.hrt.hr/enz/hrvatska-uzivo/