Dobrotvorno – prodajna izložba – Daj 10 za 90

Katalog djela na tihoj aukciji pronađite OVDJE

Galerija Klovićevi dvori i Osnovna škola Nad lipom u predblagdansko vrijeme pripremile su izniman umjetnički i humanitarni događaj.
Riječ je o izložbi koja prikazuje radove umjetnika koji već dugi niz godina surađuju s učenicima s posebnim potrebama u zagrebačkoj Osnovnoj školi Nad lipom. Na dobrotvornoj izložbi u Galeriji Klovićevi dvori bit će  predstavljeni radovi umjetnika i likovni radovi učenika naše škole nastalih na Likovnim susretima i Likovnim stvaraonicama u sklopu školskog projekta LipArt.  
Umjetnički radovi ponuđeni su na prodaju s ciljem opremanja škole sredstvima i opremom koja bi omogućila poučavanje naših učenika s intelektualnim i drugim utjecajnim teškoćama korištenjem suvremene multimedije, kao i uređenje senzoričkog parka u stražnjem dijelu dvorišta škole.
Izložba traje od 30. studenog do 5. prosinca 2019. godine. U ovoj dobrotvornoj izložbi možete sudjelovati kupnjom slika po cijeni navedenoj ispod slike ili manjom donacijom u vidu kupovine školskog kalendara i učeničkih radova.
Prodaja umjetnina održat će se 5. prosinca 2019. u 18 sati u Galeriji Klovićevi dvori.

U ime učenika i djelatnika Osnovne škole Nad lipom:
inicijatorica i koordinatorica projekta Ivana Torjanac Matas, prof. i ravnateljica mr. Alma Srna