BAŠ NAŠ ADVENT

Odličan spoj adventske čarolije, sjajne zabave, spektakularnih koncerata poznatih glazbenika i vrhunske ponude hrane i pića koju predstavljaju renomirani zagrebački chefovi, i ove sezone donosi najpoznatija zagrebačka lokacija BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima.

Kultna gornjogradska pozornica na platou Gradec ugostit će čak 24 sjajna koncerta i svirke koje garantiraju idealnu atmosferu tijekom cijelog prosinca.Sasvim sigurno, najiščekivanija atrakcija Adventa, koja svake godine osvaja društvene mreže je Najljepša Adventska fotografija. Magična kulisa na kojoj nastaju spektakularne fotografije i ove je godine zaštitni znak BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima, a obavezno fotkanje s najdražima ne smijete propustiti.
Za sve ljubitelje omiljenog zimskog sporta, u atriju Klovićevih dvora, ove se godine otvara klizalište od pravog leda, koje pruža poseban doživljaj klizanja na jedinom takvom klizalištu u gradu okruženom prekrasnom arhitekturom najpoznatije zagrebačke galerije.
Baš kao u bajci, posjetitelji će u atriju Klovićevih dvora moći uživati u posebnoj božićnoj izložbi kojom se obilježava 30 godina Božićnog piva, na kojoj će biti izložene umjetničke etikete koje su krasile limitirano izdanje Božićnog piva u proteklih 30 godina. Partneri BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima ove sezone su: Hennessy, Nivea, LG, Ožujsko Božićno pivo, Jamnica, Zimsko kuhano vino, Zagrebačka banka, Philip Morris, Cockta, HEP i HP.
Baš kako treba, baš posebno, baš zabavno i baš slasno bit će i ove godine na BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima.

Raspored koncerata u sklopu Baš Naš Adventa na platou Gradec pronađite OVDJE

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak – petka od 14:00h do 00:00h
subotom od 10:00h do 00:00h
nedjeljom od 10:00h do 00:00h
Badnjak od 10:00h do 00:00h
Božić od 17:00h do 23:00h
Stara Godina od 10:00h do 02:00h