Koncerti u sklopu 54. Međunarodne smotre folklora

GLAZBOM PO SVIJETU

Glazbeni koncerti u sklopu 54. Međunarodne smotre folklora Zagreb

U moru otkazanih manifestacija i festivala koji se ovog ljeta neće održati, Međunarodna smotra folklora Zagreb priprema obilje izvrsnih glazbenih koncerata za sve one koji se nađu na Gornjem gradu. U prekrasnom prostoru Atrija Galerije Klovićevi dvori na Jezuitskom trgu 4 svoje će mjesto pronaći svi oni koji vole dobru svjetsku glazbu.

Jelena Radan u pratnji madeirskog gitariste Pedra Abreua raznježit će nas izvrsnim Fadom, portugalskom glazbenom tradicijom koja prenosi emocije sjete, čežnje i vapaja, već u ponedjeljak, 6. srpnja. Potom će nas u četvrtak 9. srpnja rasplesati vrući ritmovi poznatog Cubisma čiji vrsni glazbenici svakom novom izvedbom prenose zaraznu energiju afro-karipskih melodija. Za kraj ćemo se vratiti u regiju sa Zrinkom Posavec koje će u petak, 10. srpnja, u pratnji svog benda izvesti neke od najpoznatijih tradicijskih i starogradskih pjesama našeg područja. Cijena ulaznica za svaki koncerte je 50,00 kuna, a možete ih nabaviti na platformi ulaznice.hr ili na blagajni Atrija na dan koncerta.

Svi će se koncerti održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama. Na ulazu u Atrij će, naravno, biti osigurano mjesto za dezinfekciju ruku, a publika će biti raspoređena sukladno propisanom razmaku. Međunarodna smotra folklora Zagreb održat će se po 54. put i to u razdoblju od 15. do 19. srpnja na različitim lokacijama u Zagrebu.

Detaljniji program smotre možete pogledati na www.msf.hr