Stručna vodstva uz izložbu Hrvatskog povijesnog muzeja „Mač – jednom davno…“

Hrvatski povijesni muzej na izložbi „Mač – jednom davno…“ u Galeriji Klovićevi dvori organizira besplatna stručna vodstva za građanstvo svakoga dana, od utorka do nedjelje u 17 sati.

U skladu s aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, broj posjetitelja u izložbenom prostoru je ograničen na 11 osoba pa je prisustvo na vodstvu moguće isključivo uz obaveznu prethodnu najavu na e-mail: j.hotko@hismus.hr ili broj telefona 091/1818 208 radnim danom od 8 do 15 sati.

GRUPNI POSJETI – NAJAVE

Za grupne posjete su također omogućena stručna vodstva. Grupu čini do 11 osoba. Grupe je potrebno prethodno najaviti na više navedene kontakte (j.hotko@hismus.hr ili broj telefona 091/1818 208 radnim danom od 8 do 15 sati) i tako osigurati željeni termin.

RADIONICE UZ IZLOŽBU Uz izložbu Hrvatski povijesni muzej organizira i prateća edukativna događanja – predstave s prikazima oživljene povijesti, edukativne radionice u sklopu Artionice Galerije Klovićevi dvori i online sadržaje. Više o edukativnim događanjima uz izložbu možete saznati OVDJE i na www.hismus.hr.

Ukoliko želite dogovoriti i osigurati svoj termin (drugačiji od navedenoga na više navedenoj poveznici) obavezna je prethodna najava na j.hotko@hismus.hr ili broj telefona 091/1818 208 radnim danom od 8 do 15 sati.

Molimo posjetitelje da se pridržavaju preporuka Stožera civilne zaštite (održavanje razmaka, nošenje zaštitne maske, dezinfekcija ruku).

Veselimo se Vašoj posjeti!

Vaši Hrvatski povijesni muzej i Galerija Klovićevi dvori