ARThoc – Akademija likovnih umjetnosti u Galeriji Klovićevi dvori

Galerija Klovićevi dvori i Akademija likovnih umjetnosti Sveučiplakat_alu_klovicevilišta u Zagrebu imaju čast pozvati Vas na otvorenje izložbe ARThoc u subotu, 3. prosinca 2016. u 12 sati u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, Zagreb.

Tijekom cijelog prosinca u prostorima Galerije Klovićevi dvori održat će se niz aktivnosti: izložbi, radionica, edukacijskih i umjetničkih akcija te predavanja, kojim će Galerija Klovićevi dvori i Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu uspostaviti intenzivniju institucionalnu suradnju.

ARThoc putem procesualnog postava i dinamičnog rasporeda događanja s publikom komunicira odabrane radove, projekte, radionice i predavanja studenata, diplomanata i alumna ALU te brojnih suradnika.

Cilj projekta je da kroz umrežavanje naših umjetničkih i obrazovnih institucija javnosti predstavimo karakter raznolike produkcije mladih umjetnika – studenata, diplomanata i alumna Akademije likovnih umjetnosti u svrhu daljnjeg povećanja vidljivosti studentskih praksi kao integralnog dijela akademskog obrazovanja u odnosu na institucionalne prostore našeg svijeta umjetnosti.

ARThoc možete pogledati do 8. siječnja 2017.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Dobrodošli; veselimo se vašem dolasku!

U srijedu, četvrtak i petak (14., 15. i 16 prosinca 2016.) od 19 do 21 sat u sklopu izložbe „ARThoc“ u Galeriji Klovićevi dvori održat će se ArtiParti, višegodišnji projekt grupe studenata sa zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti.

img_3673 img_3682 img_3689

Novi postav izložbe ARThoc, otvorenje 20. 12. 2017.

img_3801 img_3807